دستور پخت گیاهی کاهو پلو
کاهو پلو یکی از غذاهای محلی و خوشمزه ی ایرانی است که ترکیبی از گوشت مرغ و کاهو است و طعم فوق العاده و متفاوتی دارد. با روش تهیه این غذای ایرانی در آشپزخانه نمناک آشنا شوید.
مواد مورد نیاز برای درست کردن کاهو پلو
- برنج آبکش شده از قبل چهار پیمانه
- تکه های مرغ به تعداد نفرات
- گوجه فرنگی چهار قاچ شده دو عدد
- کاهو خرد شده یک کیلوگرم
- روغن نصف پیمانه
- زعفران آب کرده به میزان لازم
آیا غذاهای ایرانی خوشمزه ترین غذاهای جهان هستند؟
دستور ,ایرانی ,مرغ ,پخت ,نفراتگوجه ,فرنگی چهار ,دستور پخت ,مرغ به ,های مرغ ,پیمانهتکه های ,به تعداد
درباره این سایت