محل تبلیغات شما

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

طرز پخت ته چین مرغ با نکات اصولی درست کردن

معمولا ته چین با مرغ یا گوشت طبخ می شود که یک غذای اصیل ایرانی فوق العاده برای میهمانی ها می باشد ، دستور پخت ته چین مرغ مانند ته چین گوشت پیچدگی خاصی ندارد اما اگر به نکات ذکر شده در این مطلب دقت نکنید این احتمال وجود دارد چیزی که انتظار دارید از آب در نیاید.

مواد لازم ته چین مرغ

  • مرغ کامل پاک کرده :1 و نیم کیلو (سینه مرغ 1 کیلو)
  • پیاز متوسط :1 عدد
  • برنج :1 کیلو
  • ماست کیسه ای ترش :850 گرم
  • زرده تخم مرغ :6 تا 7 عدد
  • زعفران سائیده :1 ق چ
  • کره :100 گرم
  • روغن مایع :1/2 پیمانه
  • زرشک :100گرم
  • شکر :2 ق سوپخوری
  • نمک :به میزان لازم
  • خلال پسته :به میزان لازم

طرز تهیه ته چین مرغ

برای شروع کار ابتدا مرغ را با کمی آب ، نمک و پیاز میپزیم تا کاملا مغز پخت و خوش نمک شود و 1/4 پیمانه آب مرغ باقی بماند.

آب مرغ را صاف کنید و مرغ پخته شده را بعد از اینکه سرد شد به تکه های یک اندازه برش میزنیم. برنج را هم که از قبل شسته و خیس کردیم آبکش میکنیم و در حین پخت آن را زنده تر یا به اصطلاح دون برمیداریم.

دقت کنید !

بعد از آماده سازی این مراحل در یک ظرف مناسب و بزرگ با توجه به اینکه برنج در آن ریخته میشود و نباید به برنج بخاطر گنجایش ظرف فشار بیاید انتخاب می کنیم و ماست را با زرده تخم مرغ ، روغن مایع ، زعفران ، آب مرغ صاف شده و نیمی از کره را با کمی نمک مخلوط میکنیم و هم میزنیم سپس برنج را به مخلوط اضافه میکنیم البته برنج را کم کم اضافه کنید تا یکدست شود و مواد سفت نشود.

یک ربع قبل از قرار دادن ته چین فر را با حرارت 0 درجه سانتی گراد روشن کنید.

ته چین مرغ خانگی

آیا غذاهای ایرانی خوشمزه ترین غذاهای جهان هستند؟

آشنایی با غذاها و شیرینی‌های سنتی و محلی استان مازندران

طرز تهیه یک املت گوجه فرنگی حرفه ای

مرغ ,ته ,چین ,آب ,برنج ,، ,ته چین ,چین مرغ ,را با ,برنج را ,آب مرغ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

vistarayanehl فرکتال سیب وبلاگی برای همه ی عشق ماشین ها همه چیز درباره سقف متحرک برقی شرح محصولات آرایشی بهداشتی تجهیزات آشپزخانه صنعتی طوس ترجمه پارس 68 تجهیزات پزشکی طلا موزیک